2017. aasta jõulud haiglates

Posted in: Uncategorized @et
Tags:

MTÜ Enneaegsed Lapsed koostöös enneaegsete laste vanematega ja teiste heasoovijatega soovisid tuua juba viiendat aastat järjest veidigi jõulurõõmu enneaegsete laste vanematele, kes peavad kahjuks veetma jõulud haiglas. Me kõik teame kui raske on haiglas viibitud aeg, sellest ka soov viia jõulupakikesed haiglatesse ja anda edasi natukenegi rõõmu ja lootust.

19.12.2017 toimus päkapikkude töötuba – kirjutati käsitsi 100’le jõulukaardile jõululuuletus ning 80’le raamatule pühendus. Haiglatesse tegime kokku 80 kingipakki.

Päkapikud külastasid 20.12.2017 Tallinna haiglaid – Pelgulinna Sünnitusmaja, Tallinna Lastehaigla ja Ida-Tallinna Keskhaigla. 21.12.2017 pakkisid päkapikud kingitused autosse ja sõitsid Tartusse – Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastekliinikusse jõulurõõmu viima.

Jõulupakikese sisu sellel aastal: pehme fliistekike väikesele kangelasele, raamat emale “Ütle, ema?”, sooja andev tee “Jõulusoojus” ja väike maiuspala – soolakaramelliga piimašokolaad. Lisaks viisime haiglatesse ka kaksikute imetamispadjad ning pidasime meeles meditsiinipersonali Tallinnas puuviljakorvidega ja Tartus maitsva tordiga.

Täname väga enneaegsete laste vanemaid ja teisi heasoovijaid, kes toetasid meid, et soetada kingipaki sisu. Suur tänu ka meie päkapikkudele, kes andsid edasi oma jõulusoovid haiglas viibivatele vanematele. Lisaks soovime tänada ettevõtteid, kes võimaldasid soodsamalt meil soetada kingipaki sisu:

Pelgulinna Sünnitusmaja

Change this in Theme Options
Change this in Theme Options