Esmaabikoolitus lastele

Registreerimine on lõppenud! Kui sa soovid ikka koolitusele tulla – siis kirjuta kiri@enneaegsedlapsed.ee

Pingu teab, et vahel võib tekkida olukord, kus peab kiiresti abi andma, vahel isegi päriselt päästma, aga kuidas seda täpselt teha, seda Pingu veel ei tea. Pingu teab aga seda, et lapsed on ühed vaprad ja tähelepanelikud tegelased ja ka neile on vaja neid päästmise ja aitamise asju õpetada ning aegajalt jälle meelde tuletada. Just seepärast pidas Pingu plaani oma sõbra Evaga, kes teab neist esmaabi andmise asjadest rohkem kui Pingu. Pingu palus, et Eva teda veidi õpetaks ja ütles, et ta kutsub oma pisikesed sõbrad ka kaasa, et saaks üheskoos olulistest asjadest rääkida ja neid ka harjutada.

Mida teha siis, kui on juhtunud õnnetus? Kuidas kutsuda abi ja kuidas aidata ise? MTÜ Enneaegsed lapsed korraldab esmaabi koolitust lastele, mis on suunatud eelkõige 4-7 aastastele. Nooremad ja vanemad lapsed on ka soovi korral oodatud. Koolituse kestus on 2 tundi, lapsevanematel võimalus osaleda samal ajal vestlusringis või võtta endale paari tunnine puhkehetk. Vestlusringil räägitavad teemad sõltuvad sellest, kuidas grupis vestlus kujuneb.

Esmaabikoolitust viib läbi: Eva Herrera
Vestlusringi lapsevanematele viib läbi: Kristel Kukk ja Marianne Tobro (kahes grupis)

Grupp 1: 9. juuni kell 10.00-12.00.
Grupp 2: 9 juuni kell 13.00-15.00

Asukoht: PESA, Tallinn, Tondi, Magdaleena piirkond, Pärnu mnt 102 (ajalooline valgete sammastega paekivi hoone Pärnu mnt viadukti all), korpus B (maja valgete sammastega peauksest paremale jääv trepikoda, märgistatud hõbedase B tahvliga), 1 korrus (trepi kõrval paremal olev uks)
Autoga tulijatele: Sõida sisse Äripäeva hoone (punane korrusmaja Pärnu mnt viadukti kõrval) juurest, sõida Äripäeva hoone eest läbi otse edasi kuni keerab vasakule viadukti alla, sõida viadukti alt läbi ja keera kohe jälle vasakule, sõida otse kuni paekivi hooneni välja. Parkimine maja ümber tasuta. Kui maja ees parkimiskohta ei leia, on üks parkla ka maja taga!

Esmaabikoolituse maksumus on 10€/laps – koolituse tulu läheb ruumi rendi tasumiseks ja MTÜ Enneaegsed lapsed toetuseks. Koolitusele on võimalik registreerida kuni 20.05.2018 – kohti on piiratud arv. Koolitusele registreerimisel palume ettemaksu 100%, mis koolitusele mitteilmumise korral tagasimaksmisele ei kuulu.

[booked-calendar calendar=97]
Change this in Theme Options
Change this in Theme Options