Enneaegsete laste perepäev

REGISTREERIMINE ON LÕPPENUD!

Kolmas enneaegsete laste perepäev ootab Sind 13. Juulil Tallinna Loomaaias Rebasemäe piknikuplatsil algusega kell 11.00. Päeva alustame vahva etendusega “Imeline puhkus”, mis räägib sõprusest, abivalmidusest ja teineteise mõistmisest. Lugu on arusaadav nii suurtele kui väikestele. Peale etendust paneme proovile oma hea reageerimisvõime! Meeskonnamängus võib osaleda terve perega või ainult emmed-issid ning pere pisemad saavad samal ajal koos peojuhtidega vahvaid mänge mängida! Selles mängus tuleb kasuks oskus 100 piires liita ja lahutada.

Peale mängu võtame aja maha koos peredega, paneme maha oma piknikutekid ja sööme ühiselt ühe kosutava supi. Kuid pane tähele! Esmakordselt on toimumas samal ajal ka meie esimene enneaegsete imede kokandusvõistlus! Sa küpsetad maailma parimat kooki? Või Sinu tehtud suupisted on peolaual alati väga populaarsed? Tule jaga seda meilegi ja võid võita imede meisterkoka tiitli! Reeglid leiad altpoolt.

Kui kõhud täis, siis on aeg taaskord ühiseks pildistamiseks. Võtame vastu väljakutse mahutada kogu seltskond ühele pildile!

Seejärel ootavad kolm põrsakest meid teadusetendusele. Esinejad näitavad katseid ja lapsed saavad küsida ja vastata ning mõned julgemad ka katsetes ise osaleda. Etenduse lõpus saab ka pauku ja tossu!

Terve päeva vältel on kohapeal olemas MTÜ Enneaegsed lapsed esindustelk, kus on võimalik osta heategevusliku loosi pileteid. Ilusa ilma korral on maas maadlusmatt, kus saab mürada ja maadelda. Pere pisemad on oodatud nii loov- kui ka tegevusterapeudi juurde, kes räägib lähemalt oma tegevusest. Terve päeva vältel saavad nii suured kui ka väiksed lasta joonistada omale teemakohased loomanäod. Perepäeva jäädvustavad fotograafid, kes teevad kohapeal ka perepilte. Lisaks on võimalus mõned tunnid teha kiire fotojäädvustus ka Photoboxis, kus saab pildi kohe kätte!

Põnevaid tegevusi on kogu perele!

Perepäeva osalustasu on:
🌟Lapsed 0-2.a tasuta
🌟Lapsed alates 3.a 5€
🌟Täiskasvanud 10€

Perepäeva pilet sisaldab ühtlasi ka sissepääsu loomaaeda ja kerget lõunapoolist. Registreerida saab kuni 30.06.2019 ja kohti on piiratud arv. PS! Osalustasu ei kuulu tagastamisele kuna kulutused tehakse enne perepäeva vastavalt esialgsele registreerimisele!

Jälgi ka Facebookis ürituse lehte, kuna seal tutvustame lähemalt perepäeva ajakava!

PÄEVAKAVA:
alates 10.30 kogunemine
11.00 Avasõnad
11.15 Lasteteater Trumm “Imeline puhkus”
12.00 360 kraadi meeskonnamäng “100 mölki” / erinevad tegevused lastele koos peojuhtidega
13.30 lõuna – kokandusvõistlus
14.20 Ühispildistamine
14.30 Kolm põrsakest teadusetendus
15.15 Kokandusvõistluse võitjate väljakuulutamine, lõpusõnad
alates 15.30 loomaaia üldekskursioon*
* loomaaia üldekskursioon lõppeb kell 18.00

 

KOKANDUSVÕISTLUSE REEGLID
Enneaegsete imede kokandusvõistlus “Imelised piknikusnäkid”

Oled koogivõlur, soolaste snäkkide meister? See võistlus on parim võimalus seda ka teistele tutvustada.
Esimest korda enneaegsete laste perepäeval toimuv kokandusvõistluse põhireeglid on väga lihtsad:

🌟kaasa oma ime ja kokka suurele rõõmsale seltskonnale
🌟võistlusele esitatud snäkid võivad olla nii magusad kui ka soolased
🌟pane oma kokandustiimile tore nimi ja anna teada see ka meie korraldusmeeskonnale e-mailile kiri@enneaegsedlapsed.ee (saame ette valmistada hääletussedelid)

Enneolematu ja suurepärase auhinna saab kõige rohkem rahva hääli kogunud küpsetis.
Jõudu ja nutikust imede parimate piknikusnäkkide kokkamisel!

 

Change this in Theme Options
Change this in Theme Options