Koolitus-toetusgrupp loovterapaudiga

JÄÄB ÄRA VÄHESE HUVI TÕTTU!

Kutsume Sind enneaegsete laste vanemate toetusgruppi 20.11.2018 kell 17.30-19.00, mille külaliskoolitajaks on seekord loovterapaut Maria Kalasnikova. Toetusgrupp toimub Tallinnas Mumm perekeskuses (Tulika 19). Toetusgrupp on suunatud kõikidele lastevanematele, olenemata lapse vanusest. Oled väga oodatud üksi, koos kaaslasega, lapsega või muu pereliikmega. Toetusgruppi tuleb eelnevalt registreerida, saates e-mail kiri@enneaegsedlapsed.ee.

Maria Kalasnikova tutvustab end nii: Olen loovterapeut ja spetsialiseerun beebidele, väikelastele ja nende vanematele. Minu töö eesmärkideks on beebide ja väikelaste arengu ja vaimse tervise toetamine. Loovteraapia on psühhoterapeudiline tegevus, kus kliendiga töös kasutatakse visuaalkunsti vahendeid ja tehnikaid. Mida väiksem on laps, seda mängulisem on loovprotsess.
Kohtumisel:

  • arutleme, kuidas loovate tegevuste abil lapse igakülgset (aju, sensoorset, motoorset, kognitiivset, sotsiaalset ja emotsionaalset) arengut toetada;
  • vanemad saavad ideid, mis materjale lapsega kasutada;
  • vanemad saavad teada, mis mängud kõige efektiivsemalt lapse arengut toetavad;
  • õpime, kuidas arengut stimuleerivat keskkonda luua

Toetusgrupi SOODUSHIND kuni 13.11.2018 7€ pere kohta (alates 14.11 10€). Kui sul ei ole võimalik tasuda osalustasu, siis palun kirjuta meile kiri@enneaegsedlapsed.ee ja leiame lahenduse.

Toetusgrupi eesmärk on olla sarnases situatsioonis lapsevanematele toeks. Me usume, et kogemus ühendab inimesi ja loob kiire teineteisemõistmise. Rääkimine sarnase kogemuse läbinud inimesega võib anda lootust ja usku, et me ei ole üksinda. Toetusgrupp annab võimaluse soovi korral jagada oma lugu või hoopis kuulata teiste kogemusi. Meie lood on kõik väga erinevad ja isemoodi aga neis kõigis on alati ka mingi ühisosa. Selleks, et tekiks vastastikune usaldus ja turvatunne, siis jagatud kogemuslood jäävad ainult vestlusringis osalevate vanematele vahele.

Change this in Theme Options
Change this in Theme Options