E-vestlusring vanematele

Korraldame lapsevanematele vestlusringi läbi veebilahenduse – pühapäeval 06.05.2018 kell 11.00. E-vestlusringi kestus on 1 tund, soovi korral jätkame vestlusringi ka järgmisel korral sama grupiga. Vestlusringi viib läbi kogemusnõustaja Kristel Kukk.

Kes on vestlusringile oodatud?
E-vestlusring on suunatud kõikidele lapsevanematele, kes soovivad kuulata või jagada oma kogemuslugusid.

Mis on vestlusringi eesmärk?
Vestlusringi eesmärk on toetada lapsevanemat, et enneaegse lapse vanem ei tunneks end üksi. Me usume, et kogemus ühendab inimesi ja loob kiire teineteisemõistmise. Rääkimine sarnase kogemuse läbinud inimesega võib anda lootust ja usku, et me ei ole üksinda. Vestlusring annab võimaluse soovi korral jagada oma lugu või hoopis kuulata teiste kogemusi. Meie lood on kõik väga erinevad ja isemoodi aga neis kõigis on alati ka mingi ühisosa. Selleks, et tekiks vastastikune usaldus ja turvatunne, siis jagatud kogemuslood jäävad ainult vestlusringis osalevate vanematele vahele.

Mis vestlusringil tehakse?
Vestlusring annab võimaluse rääkida oma lugu või küsida teistelt praktilist nõu. Annab võimaluse ka lihtsalt kuulata. Lihtsalt olla.

Mis see e-vestlusring on?
E-vestlusringi erinevus on see, et siin ei pea füüsiliselt kohale tulema ja asukoht ei ole oluline. Vaja on ainult arvutit (nutitelefoni või läpakat) ja internetiühendust. Võimalus on kuulata ja näha (soovi korral) grupis osalevaid inimesi videopildi vahendusel.

Palju vestlusring maksab?
E-Vestlusringi maksumus on 7€/1 kord. SOODUSHIND 5€ kuni 29.04.2018.

 Aga kui mul ei ole võimalik hetkel tasuda?
Meie soov on, et e-vestlusringil saaksid osaleda kõik, kes seda vajavad. Kui sul ei ole võimalik tasuda osalustasu, siis palun kirjuta meile kiri@enneaegsedlapsed.ee ja leiame lahenduse.

 Kuidas registreeruda vestlusringile?
Vestlusringile on võimalik registreerida läbi kodulehe, kasutades vestlusringi allpool asuvat broneerimiskalendrit. Palun sisesta sinna oma nimi ja e-mail. Tuleb valida „vali toode“ ja vestlusring „e-vestlusring“ ning vajuta siis kinnita. Kalender suunab sind edasi e-poodi tasuma.

 Kuhu pöörduda lisaküsimuste korral?
Kui sul on veel küsimusi seoses vestlusringiga, siis kirjuta meile kiri@enneaegsedlapsed.ee

Vestlusringi viib läbi kogemusnõustaja Kristel Kukk. Kristeli laps sündis keisriga erakordselt sügavalt enneaegsena 6 aastat tagasi, kaaludes kõigest 800 grammi. Miks ta tuli nii vara, ei osanud keegi öelda. Haiglas olemine oli väga raske ja edasi tuli minna ainult päev korraga. Mitte ükski päev ei möödunud ilma pisarateta. Iga õhtu magama minnes oli hirm, kas hommikul helistatakse haiglast. Iga kord haiglasse minnes oli hirm, et äkki nüüd on kõik. Iga päev algas süütundega, et ei suutnud last lõpuni kanda. Ei ole piisavalt naine? Ema? Süütunne kestis väga pikalt ja mõjutas suhteid oma lähedaste ja sõpradega. Kristel käis oma last vaatamas haiglas 3 kuud iga päev ja tundis end nii abituna. Kuid see hetk kui Kristel sai oma lapse esimest korda kängurusse andis lootust. Andis lootuse, et äkki ühel päeval.. ühel ilusal päeval saab koju. Peale 4ndat kuud see ilus hetk jõudis kätte. Rõõm oli suur aga samas oli ka hirm. Kodus ei ole ju õdesid ja arste, kelle poole saab iga hetk pöörduda. Ta on nii pisikene ju veel? Kas saab ikka hakkama? Tänu isiklikule kogemusele soovis Kristel olla toeks enneaegselt sündinud laste vanematele ja on tänaseks kogemusnõustaja.

[booked-calendar calendar=93]
Change this in Theme Options
Change this in Theme Options