Vestlusring “Enneaegse lapse toitmine”

Vestlusring jääb ära haigestumise tõttu – vabandame!

Mul sündis laps enneaegsena ja ei saa veel rinnale – mida ma nüüd tegema peaksin? Kas ma peaksin pumpama? Kui tihti? Mida ma selleks vajan? Mu laps ei jaksa rinnal olla. Mul on valus imetades. Laps saab rinnapiimaasendajat – mida jälgida? Mu laps magab koguaeg! Kuidas aru saada, et tal ei ole vedelikupuudus?

Räägime kõikidest nendest muredest ja küsimustest vestlusringil “Enneaegse lapse toitmine”, mis toimub kolmapäeval – 25.04.2018 kell 14.00-15.30 Tallinnas, aadressil Liimi 1-307. Vestlusringi viib läbi kogemusnõustaja/imetamisnõustaja Küllike Põlma, kellel mõlemad lapsed sündisid enneaegsena.

Kes on vestlusringile oodatud?
Vestlusring „Enneaegse lapse toitmine“ on suunatud eelkõige enneaegse lapse vanemale aga oodatud on ka teised lapsevanemad, kes sooviksid küsida või jagada oma lapse toitmise kogemust.

Mis on vestlusringi eesmärk?
Vestlusringi eesmärk on olla sarnases situatsioonis olevatele lapsevanematele toeks. Me usume, et kogemus ühendab inimesi ja loob kiire teineteisemõistmise. Rääkimine sarnase kogemuse läbinud inimesega võib anda lootust ja usku, et me ei ole üksinda. Vestlusring annab võimaluse soovi korral jagada oma lugu või hoopis kuulata teiste kogemusi. Meie lood on kõik väga erinevad ja isemoodi aga neis kõigis on alati ka mingi ühisosa. Selleks, et tekiks vastastikune usaldus ja turvatunne, siis jagatud kogemuslood jäävad ainult vestlusringis osalevate vanematele vahele.

Mis vestlusringil tehakse?
Vestlusring annab võimaluse rääkida oma lugu või küsida teistelt praktilist nõu. Annab võimaluse ka lihtsalt kuulata. Lihtsalt olla. Ühes grupis on maksimaalselt 8 inimest.

Palju vestlusring maksab?
Vestlusringi maksumus on 10€/1 kord. Kiirematele registreerijatele kehtib SOODUHIND 7€ kuni 18.04.2018. Vestlusringide korraldamisega kaasnevad paratamatult kulutusi.

Aga kui ma väga vajan vestlusringi, kuid mul ei ole võimalik hetkel tasuda?
Meie soov on, et vestlusringile saaks kõik, kes seda vajavad. Kui sul ei ole võimalik tasuda osalustasu, siis palun kirjuta meile kiri@enneaegsedlapsed.ee ja leiame lahenduse.

Kuidas registreeruda vestlusringile?
Vestlusringile on võimalik registreerida läbi kodulehe, kasutades vestlusringi allpool asuvat broneerimiskalendrit. Palun sisesta sinna oma nimi, e-mail ja lapse vanus. Edasi tuleb valida „vali toode“ ja vestlusring „enneaegse lapse toitmine“ ning vajuta siis kinnita. Kalender suunab sind edasi e-poodi tasuma.

Kuhu pöörduda lisaküsimuste korral?
Kui sul on veel küsimusi seoses vestlusringiga, siis kirjuta meile kiri@enneaegsedlapsed.ee

Vestlusringi viib läbi kogemusnõustaja/imetamisnõustaja Küllike Põlma.
Lapsevanemaks saamise tee kestis meie peres 8 aastat ning antud aja jooksul olin ma 11 korda lapseootel, neist kahel korral sündisid siia maailma enneaegsetena 2 imearmast poega. Ehk siis kahel korral olen kogenud enneaegset (keiser)sünnitust. Esimese lapse sünnijärgselt diagnoositi mul sünnitusjärgne derpressioon. Kogu see periood vaheldus rõõmu, hirmu, murede ja ülemuretsemisega. Kõigele raskustele vaatamata said mu lapsed rinnapiima, küll seda mitte tavaviisil, vaid väljapumbatuna. Peale teist last otsustasin leida paljudele endas tekkinud küsimustele vastuseid ning minust sai kõigepealt imetamisnõustaja ja tänaseks olen läbinud kogemusnõustaja õppe. 

[booked-calendar calendar=89]
Change this in Theme Options
Change this in Theme Options