1482 armastusega tehtud kaheksajalga

Posted in: Uncategorized @et
Tags:

Eelmisel aastal osutus meie kaheksajalgade kampaania väga populaarseks – kokku saadeti meile 1482 imelist kaheksajalga. See arv oli palju suurem kui me ootasime ja tegi südame nii soojaks. MTÜ Enneaegsed lapsed tänab südamest kõiki heategijaid, kuna see kõik oli tänu teile. Kaheksajalgu saadeti meile üle Eesti erinevatest linnadest kui ka välismaalt (näiteks Soome, Saksamaa..). Eriti märkimisväärne on ka see, et eelmisel aastal võtsid osa erinevad koolid, näiteks Lilleküla Gümnaasium, Nõo Põhikool, Märjamaa Gümnaasium jpm. 

Tänaseks oleme viinud haiglatesse (Tallinna Pelgulinna Sünnitusmaja, Ida-Tallinna Keskhaigla, Tallinna Lastehaigla ja Tartu Ülikooli Kliinikumi lastekliinik) kokku 730 kaheksajalga, otsa saamisel viime juurde. Kui sellel aastal enneaegselt sündinud vanematel ei ole õnnestunud või ei soovinud haiglas saada kaheksajalga, siis on võimalik see saada ka meie kaudu – sellisel juhul palun kirjutage meile kiri@enneaegsedlapsed.ee

Kui Sa soovid ka sellel aastal kaheksajalgu heegeldada, siis tea, et ootame kaheksajalgu väga hea meelega terve aasta vältel. Vaata lähemalt siit.

Aitäh veelkord armsad heategijad!

Change this in Theme Options
Change this in Theme Options